White Swaen (Amarillo Hefeweizen)

I dag ble det brygget en Hefeweizen. Jeg ville gjøre noe litt utradisjonelt, så jeg valgte å bruke Amarillo som aromahumle. Mitt motto når jeg brygger er «do what you want!». Jeg ville også teste ut malten fra Swaen, så dette brygget har kun malt fra de.

13817132_10153532911616595_443761836_n

Her er oppskiften på 50 liter White Swaen:

-7.0kg Hvetemalt
-6.5kg Pilsnermalt
-0.5kg GoldSwaen – Hell malt

Meskes i 75min på 66°C.
Kok i 90min.

-40g Magnum (60min)
-100g Amarillo (0min/whirlpool)
-2stk Safbrew WB-06

Gjæres i 2 uker på 20’ish°C
7g sukker pr liter øl til karbonering.

OG: 1.050
FG: 1.010

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s